Over ons

 1. Van Bindsbergen Visser is een ontwerpbureau voor gedrukte media, fotografie en webdesign. Van brochure tot jaarverslag, van website tot huisstijl: we maken er graag het ​ontwerp en de foto's voor.
  ​Kleine instellingen zijn ons net zo lief als ​grote bedrijven. In gezamenlijk overleg krijgen we helder wat ​uw vraag is en met welke middelen de doelgroep het best wordt bereikt. Voor ons telt een goed eindproduct, daarom houden we u ​graag intensief betrokken bij het creatieve proces.
Fons van Bindsbergen
 1. Fons van Bindsbergen
 2. grafisch vormgever, fotograaf

Heleen Visser
 1. Heleen Visser
 2. webdesigner, projectleider, docent 

 1. Vormgeving
 1. Brochures, websites, magazines, jaarverslagen, boeken, logo's, huisstijlen: om welke opdracht het ook gaat, steeds streven we naar een ontwerp dat functioneel en helder is. In beeldgebruik, typografie en kleur. Na een eerste briefing presenteren we een aantal ontwerpen die we - soms in stappen - uitwerken naar het eindproduct. We adviseren u graag in de beslissingen die op het ontwerppad komen: welke drager past het best bij uw boodschap, ​​welke kleurstelling of papiersoort, met welke provider gaan we in zee? Voor expertise die buiten ons vakgebied ligt, werken we samen met betrouwbare partners zoals tekstschrijvers, vertalers en ict’ers.
 1. Fotografie
 1. We maken reportages op locatie: fotografie van mens en dier, natuur en techniek, van werken en wonen. Vaak als onderdeel van een ​opdracht waar we ook ​het ontwerp v​oor ​maken. Zo kunnen we beeld en vormgeving ​goed op elkaar afstemmen.
 1. Webdesign
 1. We ontwerpen en bouwen ​WordPress websites op maat. ​We werken niet met standaard templates, zodat we de vormgeving ​helemaal kunnen afstemmen op uw huisstijl en doelgroep. In de ontwerpfase leggen we een aantal ontwerpen aan u voor, keuzes en wensen stemmen we af in onderling overleg. Nadat de website is gepubliceerd kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in tekst en beeld d.m.v. een gebruikersvriendelijke editor. De website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), functionaliteiten kunnen altijd worden uitgebreid.
 2. Naar wens verzorgen we een korte training met schriftelijke handleiding op maat.