Kekerommetje

Vormgevingsconcept, bewegwijzering en infopaneel voor beweegroute in Kekerdom.

Het Kekerommetje bestaat uit drie routes door het dorp en over de dijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van het straatmeubilair.

 

Kekerommetje, beweegroute in Kekerdom

Dorpsagenda Kekerdom

Vormgeving en fotografie voor de dorpsagenda van Kekerdom waarin Vitaal Kekerdom speerpunten formuleert voor de toekomst van het dorp. Onthuld door burgemeester Mark Slinkman en wethouder Erik Weijers.

Presentatie dorpsagenda Kekerdom

dorpsagenda kekerdom

Giro di Berg en Dal

Idee en vormgeving voor de bewegwijzering van de fietsroute 'Giro di Berg en Dal'. Naast de routepaaltjes ontwierpen we ook een 'selfiebord' dat op 29 juni 2017 op de Zevenheuvelenweg werd onthuld door oud-profwielrenner Maarten Tjallingii.

De fietsroute Giro di Berg en Dal loopt door de gemeente Berg en Dal en volgt het parcours van de Giro 'd Italia van 7 mei 2016.

 

Giro di Berg en Dal Giro di Berg en Dal

 

'Selfiebord' op de Zevenheuvelenweg, onthuld door Maarten Tjallingii.

 

selfiebord giro d italia tjallingii

Speurroutes
Gemeente Berg en Dal

Het geheim van Kekerdom

Vormgeving en illustraties voor een speurroute door de Millingerwaard en het dorp Kekerdom. Opdrachtkaarten, plattegrond, tickets, voorleesboekje, geheimschrift en bewegwijzering.


Het geheim van Kekerdom, vormgeving speurroute

Het geheim van Millingen

Vormgeving speurroute door Millingen aan de Rijn en langs de rivier, bestaande uit opdrachtkaarten, plattegrond, tickets, voorleesboekje, geheimschrift en bewegwijzering.

Speurtocht Het geheim van MillingenHet geheim van Millingen